ConectONG. Târgul cu Povești de Bine este festivalul care conectează oamenii cu poveștile de bine pe care ONG-urile le scriu zi de zi. Într-o atmosferă prietenoasă și relaxată, la umbra arborilor din Piața Muzeului (Cluj-Napoca), organizațiile și oamenii din oraș se vor cunoaște mai bine, vor sta la povești și vor petrece o zi plină de activități  împreună!

Pentru că ne aflăm în bula ONG-istă, știm că organizațiile sunt acei changemakers de care are nevoie o comunitate. Știm că fac o muncă extraordinară și generează schimbări care contează, dar impactul lor rămâne, de multe ori, în umbră.

Pe 16 septembrie 2023, la următorul festival de ONG-uri din Cluj, vrem să spargem bula. Să conectăm oameni și să trezim puterea lui „Împreună”. Ce zici, facem echipă?

Ne propunem să aducem la festival 30 de ONG-uri care schimbă în bine România. Fiecare ONG va avea propriul stand și va putea organiza o activitate faină (aka interactivă 😀) pentru vizitatori.

➡ De ce să te înscrii la ConectONG. Târgul cu Povești de Bine?

Festivalul este prilejul de care aveai nevoie pentru a-ți face mai vizibile proiectele și a te întâlni cu ONG-iștii activi din zona noastră. Pe scurt, la ConectONG. Târgul cu Povești de Bine, vii ca să:

  • Povestești oamenilor despre cine sunteți și ce faceți.
  • Atragi atenția asupra cauzei pentru care luptă ONG-ul tău.
  • Arăți oamenilor cum pot fi parte din soluție și cum pot contribui la ceea ce faceți.
  • Te întâlnești cu alți ONG-iști activi și să puneți la cale lucruri.
  • Încurajezi și inspiri pe alții prin exemplul ONG-ului tău.
  • Te bucuri de o zi alături de oameni faini, într-o atmosferă prietenoasă.
➡ Cum devii parte din festival?

Dacă vrei să devii parte din festival și te întrebi care sunt condițiile, regulamentul de selecție este aici. Formularul de înscriere aici. Iar noi disponibili pe e-mail (office@civitas.ro) pentru întrebări.

Vrem să știi că sunt trei lucruri pe care ne dorim în mod special să le aflăm din formular:

  • Care a fost impactul ONG-ului tău până acum?
  • Ce îți propui să ai la standul organizației tale? (Ca să știm cum ne pregătim logistic.)
  • Ce activitate interactivă îți propui să organizezi?

Nu există reguli speciale pentru activitatea ONG-urilor din cadrul festivalului. De la workshopuri de facepainting până la dezbateri pe teme de interes pentru societatea civilă, fiecare ONG poate face ce știe el mai bine, deci feel free and creative!

Deadline-ul pentru înscrieri este 8 august. După ce primim aplicația ta, revenim în cel mult o săptămână cu un răspuns și stabilim detaliile împreună.

UPDATE! Prelungire apel. Așteptăm înscrierea ta până în 25 august 2023! 

Festivalul este organizat de către noi, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj, ca parte a proiectului Lupă pe impact.Un plus de încredere în ONG-uri, o inițiativă prin care vrem să punem lupa pe impactul pozitiv al organizațiilor neguvernamentale din România.

Așteptăm aplicația ta și ne pregătim de următorul festival de ONG-uri la Cluj!

…………………………………………..

Proiect derulat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj în parteneriat cu Fundația Civitas pentru Societatea Civilă (Odorheiu Secuiesc) cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.