Despre noi

Noi suntem Fundația Civitas

Munca noastră are în centrul ei ideea de „comunitate”. Dedicăm constant timp și energie pentru a crea soluții inovative în zona antreprenoriatului, economiei sociale și a transferului de cunoștințe în folosul comunităților. Fundația Civitas pentru Societatea Civilă este și va rămâne o organizație dedicată programelor de dezvoltare sustenabilă.

Structura organizaţiei cuprinde două birouri regionale, localizate în regiunile Nord-Vest și Centru ale României, în municipiile Cluj-Napoca, respectiv în Odorheiu Secuiesc. Astfel, proiectele și inițiativele Fundației Civitas sunt preponderent în zona Transilvaniei, dar nu exclusiv. Împreună cu partenerii noștri desfășurăm un număr semnificativ de proiecte la nivel naţional și internațional.

Programele şi proiectele noastre sunt în domeniul dezvoltării regionale şi locale, iar cele patru sub-domenii de activitate sunt: dezvoltarea comunitară și buna guvernare, antreprenoriatul și economia socială, creșterea capacității societății civile, respectiv dezvoltarea economică rurală.

Kolumbán Gábor,
președintele boardului Civitas

„Suntem, oarecum, un lider de piață în sfera ONG. Un lider suficient de mic pentru a fi acceptat la nivel local și suficient de mare pentru a putea juca rolul unui partener strategic, pentru marii finanțatori.”

Pietrele de temelie pe care este construită fundația noastră

Echipa

Cunoaște-i pe cei care, împreună, construiesc echipa noastră

Rezultatele

Timpul și pasiunea investite se transformă în rezultate cu care ne putem mândri.

Partenerii

Rețeaua de parteneri și relațiile bazate pe încredere, respect și profesionalism ne-au ajutat să ajungem aici.

Istoricul

Fundația Civitas s-a născut în 1992. De atunci și până acum…

Finanțatori