Misiunea, viziunea și valorile organizației

Misiune

Creștem capacitatea de dezvoltare a comunităților, prin generarea de modele de succes care aduc bunăstare.

Viziune

Oamenii din comunitățile locale pot să își schimbe în bine viața de zi cu zi atunci când se implică în programe inovative, sustenabile și cu impact în societate. Credem în forța comunității și în implicarea civică și suntem de părere că autoritățile și cetățenii trebuie aduși împreună pentru a transforma inițiativele în proiecte, planurile în realitate și oportunitățile de dezvoltare în prosperitate.

Valori

Încredere și fidelitate: Avem încredere în ceea ce facem și lăsăm în urma noastră încredere. Construim relații puternice cu partenerii și beneficiarii noștri, bazate pe devotament și fidelitate.

Profesionalism și dorință de autodepășire: impactul proiectelor noastre în comunitate este garantat de profesionalismul oamenilor cu care lucrăm și de permanenta lor dorință de a învăța mai mult, de a fi mai creativi și de a reuși să-și transforme eficient ideile, visele și aspirațiile în realitate.

Dedicare și vocație: Oamenii Civitas sunt profesioniști care cred în ceea ce fac; vocația, devotamentul și încrederea că munca noastră contează sunt valori la care ținem foarte mult

Integritate și succes: Ne respectăm valorile și îi respectăm pe cei care ni le împărtășesc, dar îi alegem ca parteneri doar pe cei care le și pun în practică.

Inovație și creativitate: Fiecare proiect este diferit pentru că oamenii sunt diferiți; ne folosim experiența pentru a ne asigura de eficiența programelor noastre. Credem că inovația și creativitatea sunt absolut necesare pentru ca proiectele noastre să fie atrăgătoare, de succes. Doar astfel ele vor câștiga încrederea celor pentru care și cu care lucrăm.

Parteneriat și asociativitate: succesul proiectelor noastre se datorează parteneriatelor pe care le avem, muncii în echipă, asocierii resurselor și cunoștințelor pentru a aduce valoare adăugată în comunitățile care au nevoie de ele.