Școala de producători locali este un program de training pentru antreprenorii din sectorul agroalimentar,  în care aceștia învață să aducă afacerea lor cu produse locale la următorul nivel. Ce înseamnă „următorul nivel”? Mai multe produse locale pe mesele oamenilor, și nu doar de sărbători!
Cum putem face asta? Dezvoltându-ne afacerea, atrăgând finanțări și promovând eficient produsele noastre! Școala de producători locali e locul în care înveți să faci toate aceste lucruri de la specialiști din domeniu. Programul durează 6 zile, împărțite în 3 module, timp în care antreprenorii vor participa la o serie de traininguri cu experți în business, finanțări și marketing.
Cine sunt trainerii? 
  • Florin Pop, Investitor, Trainer și Business Adviser, care activează de peste 20 de ani în industria consultanţei de business și a investiției.
  • Márton Balogh, directorul Fundației Civitas, care a coordonat și implementat zeci de proiecte finanțate din fonduri publice sau private, în calitate de coordonator, expert sau trainer.
  • Marius Cobârzan, un susținător activ al lanțurilor scurte alimentare și un promotor al micilor producători locali. De mai bine de 8 ani, Marius este implicat în facilitarea și dezvoltarea de concepte care pun în valoare micii producători.
Ce poți învăța la Școala de producători locali? 
  • Alături de Márton, vei afla ce finanțări poți accesa pentru a-ți dezvolta ferma (sau unitatea de producție) și cum să o faci.
  • De la Florin vei învăța cum să-ți dezvolți afacerea și să investești inteligent.
  • Marius vine cu tips & tricks din culisele Marketingului Produselor Locale, sfaturi practice pe care să le poți aplica chiar după finalizarea modulului!
Când? Unde?
Modulul 1. Dezvoltarea afacerii: 31 ianuarie – 1 februarie 2023
Modului 2. Marketing: 9 – 10 martie 2023
Modulul 3. Atragere de finanțări: 20 – 21 Noiembrie 2023
Trainingul va avea loc la 𝐂𝐥𝐮𝐣, iar înscrierile încă sunt deschise! Rezervă-ți un loc la Școala de producători locali completând formularul de înscriere aici: https://bit.ly/3tZtFOk
Locul exact al desfășurării cursurilor va fi comunicat participanților ulterior.
Programul este gratuit și se adresează micilor producători agroalimentari. Acesta este organizat cu sprijinul financiar al Romanian-American Foundation.