A Helyi Termelők Iskolája egy képzési program az agrár- és élelmiszeriparban tevékenykedő vállalkozók számára, ahol megtanulják, hogyan emelhetik a következő szintre a helyi termékekkel foglalkozó kezdeményezéseiket. Mit jelent a „következő szint”? Több helyi terméket az emberek asztalán, és nem csak az ünnepek alkalmával!

Hogyan érhetjük ezt el? Üzleti tevékenységünk növelésével, finanszírozások bevonásával és termékeink hatékony népszerűsítésével! A Helyi Termelők Iskolájában szakértőktől tanulhatod meg, hogyan tedd mindezt. A 6 napot felölelő program 3 modulra van osztva, mely idő alatt a vállalkozók egy sor képzésen vesznek részt üzleti, pénzügyi és marketing szakértők irányításával.

Kik az oktatók?

  • Pop Florin, befektető, tréner és üzleti tanácsadó, aki több mint 20 éve dolgozik az üzleti tanácsadás és befektetés területén.
  • Balogh Márton, a Civitas Alapítvány igazgatója, aki menedzserként, szakértőként és trénerként több tucat köz- és magánforrásokból finanszírozott projekt megvalósításához járult hozzá.
  • Cobârzan Marius, a rövid élelmiszerláncok aktív támogatója és a helyi kistermelők népszerűsítője. Marius több mint 8 éve vesz részt a kistermelőket támogató koncepciók kidolgozásában és elősegítésében.

 

Mit lehet tanulni a Helyi Termelők Iskolájában?

– Florintól megtanulhatod, hogyan fejleszd vállalkozásodat és hogyan fektess be okosan.

– Mártontól megtudhatod, milyen támogatásokhoz juthatsz hozzá gazdaságod (vagy termelőegységed) fejlesztéséhez és melyek a szükséges lépések.

– Marius a helyi termékek marketingjének kulisszái mögé biztosít belátást és gyakorlati tanácsokkal szolgál, melyeket a modul végeztével azonnal alkalmazhatsz!

Mikor? Hol?

  1. modul. Üzletfejlesztés: 2023. január 31. – február 1.
  2. modul. Finanszírozás megszerzése: 2023. március 9-10.

modul: 3. Marketing: 2023. november

 

A képzésre Kolozsváron kerül sor, a regisztráció pedig még nyitott! Foglald le helyed a Helyi Termelők Iskolája programban a regisztrációs űrlap kitöltésével itt: https://bit.ly/3tZtFOk.

A pontos helyszínről később tájékoztatjuk a résztvevőket.

A program ingyenes, célcsoportja pedig az agrár- és élelmiszeripari ágazat vállalkozói. Az eseménysorozat a Román-Amerikai Alapítvány anyagi támogatásával valósul meg.