A venit momentul să aflăm rezultatele concursului #Scriu de Bine!

În cadrul concursului, am primit 34 de povești despre oameni și organizații care fac diferența. Povești sincere, scrise cu emoție, povești personale și curajoase, care inspiră și dau încredere în bine.

În spatele materialelor, am văzut tineri implicați, care fac lucruri grozave alături de ONG-urile despre care au scris. Indiferent dacă materialele lor sunt sau nu premiate în acest concurs, vrem să credem că acești tineri vor continua să scrie de bine și să facă bine!
Așadar, doamnelor și domnilor, rezultatele concursului: 

Premiile #Scriu de Bine

Denisa SimionBoovie, festivalul-concurs care luptă cu analfabetismul funcțional
Cristiana Maria Cristescu GârzPatru povești, aceeași formulă a speranței
Bartos RichardMai mult decât voluntariat

Mențiunile #Scriu de Bine

Maria Tudoran – Mama, ai venit!
Beka BaciuFiecare reușită devine o poveste de inspirație pentru alții
Teodora Maria VelicuO fărâmă de rai
Ariana BăbuțaSuntem învingătoare, Suntem puternice
Andrei Ovidiu PetracheProtectorul dropiei, povestea unei frumoase prietenii
Antal AdorjanAsociația Muzicienilor Populari Maghiari din Transilvania

Mențiunea Organizatorului

Maria Podea ROSPIN, de la vis la realitate

Felicitări calde tuturor! Premiile concursului (3 eBooks Kindle Paperwhite 2021) vor ajunge în curând la autorii celor 3 materiale premiate, iar materiale tuturor celor menționați mai sus vor fi publicate pe platforma România Pozitivă, pe care ne bucurăm să o avem alături în calitate de partener!

Dar asta nu e totul! Materialele câștigătoare vor fi preluate și pe site-ul Radio Cluj. Mulțumiri speciale merg spre Bogdan Roșca, managerul Radio Cluj, pentru această oportunitate!

Le suntem recunoscători tuturor membrilor externi ai juriului nostru: Sorina Noroc, jurnalistă la TVR Cluj, Bogdan Roșca, managerul Radio Cluj și Alexandra Clapa, redactor-șef la Gen, știri, profesioniști a căror muncă o urmărim cu drag și care au găsit timp nu doar pentru a evalua materialele, dar și pentru a încuraja tinerii pasionați de scris și jurnalism! Le mulțumim pentru efort și deschiderea cu care au acceptat invitația noastră!

……………………………………………………..

Acest articol a fost realizat în cadrul proiectului Lupă pe impact. Un plus de încredere în ONG-uri, derulat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj în parteneriat cu Fundația Civitas pentru Societatea Civilă (Odorheiu Secuiesc) cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.