Dezvoltare comunitară și bună guvernare

Implicarea Civitas în dezvoltarea comunitară apreciată în cadrul galei Perfect-Imperfect

By 21 mai 2018 No Comments

Timp de două zile, în cadrul evenimentului Perfect – Imperfect organizat de Fundația PACT, colegii noștri din echipa proiectului de dezvoltare comunitară derulat în comunele Geaca și Cornești (județul Cluj) au participat la o serie de ateliere pe teme de interes pentru societatea civilă. Totodată, în cadrul galei cu același nume efortul lor a fost apreciat prin acordarea unei diplome pentru Perseverență la categoria „Am reușit continui! N-am reușit, îmbunătățesc și continui!”.

Au fost organizate o serie de ateliere pe temele „Sustenabilitatea organizațiilor comunitare” și „Mobilizarea de resurse în comunitate” și „Antreprenoriat – Oportunități si provocări”. Evenimentul Perfect – Imperfect, organizat de Fundația Pact, a fost menit să aducă împreună organizații comunitare și antreprenori care doresc să aibă un impact pozitiv asupra comunităților în care activează.

Proiectului nostru pentru măsuri integrate din comunele Geaca și Cornești dar și proiecte de antreprenoriat social au fost prezentate în cadrul evenimentului. Participarea la acest eveniment a fost o bună ocazie de a împărtăși cu alte organizații similare experiențele noastre, dar și pentru a învăța din experiențele acestora. Totodată participarea împreună cu partenerii din cadrul proiectului „Măsuri integrate pentru comunități marginalizate din Câmpia Transilvaniei”, ne-a oferit o bună ocazie de a ne arăta aprecierea față de munca depusă împreună cu aceștia.