Hey!

Împreună cu tine, vrem să organizăm următorul festival de ONG-uri la Cluj! Cu lume bună, activități interactive pentru vizitatori și atmosferă faină!

I-am zis 𝐂𝐨𝐧𝐞𝐜𝐭𝐎𝐍𝐆. 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐮𝐥 𝐜𝐮 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐝𝐞 𝐛𝐢𝐧𝐞, pentru că este evenimentul prin care vrem să conectăm oamenii cu poveștile de bine pe care ONG-urile le scriu zi de zi. În 16 septembrie 2023, în Piața Muzeului din Cluj-Napoca, festivalul va aduce în același loc 30 de ONG-uri care schimbă în bine felul în care arată România. La umbra arborilor din piață, organizațiile și oamenii din oraș vor sta la povești și vor petrece împreună o zi plină de activități!

Pentru ca festivalul să fie acel eveniment fain pe care ni-l imaginăm, avem nevoie de o mână de ajutor din partea ta. Suntem în căutarea a 20 de voluntari, oameni de bine, cu care să punem la cale cea mai mare întâlnire a societății civile din Cluj! Ce zici, facem echipă?

De ce să fii voluntar la ConectONG. Târgul cu Povești de Bine?

Pe scurt, ca voluntar la următorul festival de ONG-uri din Cluj:

  • Cunoști oamenii faini, din spatele ONG-urilor active, care reușesc să fac lucruri extraordinare în zona noastră.
  • Afli despre proiectele care produc schimbări reale și cum poți să contribui și tu!
  • Adaugi o nouă experiență la CV. Sau poate chiar îți acoperi orele de practică!
  • Te întâlnești și povestești cu alți voluntari. Oameni de bine și ei, cu care poți pune țara la cale! :))
  • Poți participa la o mulțime de activități grozave organizate de ONG-uri din diferite domenii!
  • Te bucuri de o zi aproape de oameni, plină de zumzetul acela social, care creează o atmosferă prietenoasă și relaxată!
Ce urmează să fac în calitate de voluntar la ConectONG?

Avem 3 departamente mari din care poți face parte ca voluntar la festival:

  • Logistică. Vei oferi suport ONG-urilor participante la festival, atât cu aranjarea stand-urilor de prezentare, cât și în organizarea activităților (workshopuri, dezbateri, concerte etc.).
  • Interacțiune cu vizitatorii. Vei fi cel care va avea toate răspunsurile pentru vizitatorii festivalului. Vei povesti cu ei despre ce se va întâmpla în ziua festivalului și vei fi ghidul lor.
  • Comunicare și PR. Vei lucra îndeaproape cu specialistul în comunicare din fundația noastră pentru a promova festivalul online și offline.
➡ Okay, vreau să fiu voluntar la festival. Cum aplic? 

Simplu. Completând formularul scurt de aici. După ce completezi formularul, revenim spre tine și ne punem pe treabă!

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne scrii la adresa: simona.sirbu@civitas.ro!

Abia așteptăm să facem echipă!

…………………………………………..

Festivalul ConectONG. Târgul cu Povești de Bine se desfășoară în cadrul proiectului Lupă pe impact. Un plus de încredere în ONG-uri, proiect derulat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj în parteneriat cu Fundația Civitas pentru Societatea Civilă (Odorheiu Secuiesc) cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.