Ești parte dintr-un ONG și te întrebi cum ar trebui să comunice organizația voastră? Hai să-ți iei trusa cu Do’s and Don’ts pentru o comunicare (mai) eficientă în 18 aprilie, de la 17:30!
Nu mai înțelegi ce se întâmplă cu algoritmii rețelelor de socializare? Vrei să afli de ce nu-ți preia presa comunicatele? Ai vrea să știi cum e recomandat să comunici cu donatorii? Despre toate acestea și multe altele, ne vor spune mai multe invitații noștri:

Speakeri

Camelia Mateș – Directorul programului de mecanisme donaţii la Asociația pentru Relații Comunitare, unde coordonează și platforma donație.ro
Dorin Spoaller – Lector la FSPAC, Universitatea „Babeș-Bolyai”, cu doctorat în domeniul comunicării strategice online, fondatorul proiectului pulsul-politic.ro
Dana Coțovanu – Corespondent pentru Euronews România. Dana contribuie ca scriitor și la alte publicații din țară, precum Scena9 și Weekend Adevărul. De asemenea, este fact-checker pentru Factual.ro.

Fiecare dintre invitați v-a pregătit lucruri musai de știut pentru ONG-urile care vor să comunice (mai) eficient, în online, cu presa și cu donatorii, iar la final le veți putea adresa propriile întrebări.

Se va întâmpla la Xponential Transilvania (Cluj-Napoca), în 18 aprilie 2024, de la 17:30.

Intrarea este liberă, iar la final stăm la povești, la o sesiune de networking.

Pentru a participa, completează acest chestionar: https://forms.gle/RByuiXK6rQqzYd5Z9

Important: Dacă v-ați înscris, dar nu mai ajungeți, vă rugăm mult să ne dați de știre, ca să putem oferi locul cuiva de pe lista de rezervă.

Ne vedem în curând!

……………………………………………………..

Evenimentul are loc în cadrul proiectului Lupă pe impact. Un plus de încredere în ONG-uri, derulat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj în parteneriat cu Fundația Civitas pentru Societatea Civilă (Odorheiu Secuiesc) cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.