Antreprenoriat și economie socialăNoutati

Ce produse poți cumpăra de sărbători de la business-urile din Cluj și împrejurimi

By 16 decembrie 2019 No Comments

Avem câteva recomandări unde îți poți cheltui banii cu folos ca să-i surprinzi pe cei dragi, dar și ca să susții business-urile din Cluj și împrejurimi care produc o schimbare în comunitățile locale. Descoperă-le povestea, dă vestea mai departe și dacă simți nevoia să faci cumpărături cu însemnătate, ei s-ar bucura tare mult. 

***

Lanelka

Haine pentru bebeluși și copii, realizate din lână, cașmir, mătase și alte materiale naturale. 

Atelierul de creație Lanelka are la bază cel mai responsabil mod de reutilizare a produselor textile deja existente, oferind astfel o alternativă celor care doresc produse calitative, create local. Dacă vrei de aceste sărbători să alegi eco-conștient și să lași o amprentă cât mai mică asupra mediului, cumpără pentru cei dragi produse de la Lanelka. În acest mod, alegi să fii mai prietenos cu mediul înconjurător și să sprijini și un business local, care nu folosește forță de muncă plătită incorect sau expusă la condiții improprii de lucru. 

Shmily Craft

Cadouri pentru copii și adulți – cărți educative senzoriale, articole din lemn și fetru tăiat și gravat. 

La Shmily Craft găsești materiale educative pentru cei mici prin care poți să le stimulezi imaginația și să le încurajezi creativitatea. O parte din produsele pentru cei mici au la bază principiul Montessori – o modalitate inedită de educație prin joacă, prin dezvoltarea simțurilor și a creativității. Dacă vrei să le spui celor dragi cât de mult îi iubești, Shmily (See How Much I Love You) e mixul potrivit – mai ales că antreprenorii din spatele business-ului vor să transmită fix acest mesaj. 

Karton Deko

Obiecte de decor interior sau mobilier realizat în totalitate din carton. 

Dacă vrei să-ți decorezi biroul sau să reinventezi un spațiu vechi, poți opta pentru obiectele realizate de Karton Deko. Pe lângă costurile reduse și capacitatea mare de reciclare, susții și un grup vulnerabil de tineri să conștientizeze mai bine importanța unui loc de muncă. Karton Deko este un spațiu creativ care creează tinerilor vulnerabili o primă experiență pe piața muncii în care pot fi creativi și în care se pot simți apreciați. 

Hai să facem mai mult bine!