Cele 15 ONG-uri mici din comunitatea belONG pregătesc campanii de crowdfunding pentru proiectele lor cu impact în comunitate!

În cadrul proiectului Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile (proiect în care a fost creată comunitatea belONG), alături de doi specialiști în fundraising și comunicare, echipele ONG-urilor lucrează pentru a-și dezvolta campaniile.

Am discutat cu fiecare echipă de campanie în parte și confirmăm că ONG-urile mici din comunitatea belONG au planuri mari. În curând, își vor lansa public ideile și vor avea nevoie de sprijinul vostru pentru ca să aducă mai mult bine în comunitățile lor.

Primele campanii de crowdfunding vor fi lansate în luna martie! Fiți alături de noi!

Ne-am gândit că v-ar plăcea să aflați asta de 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐎𝐍𝐆-𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫. Apropo, felicitări tuturor ONG-urilor care muncesc zi de zi pentru ca lumea să devină un loc mai bun! Munca voastră contează și vă mulțumim pentru ea.

——————————————————————————————————-

Despre Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile 

Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile este proiectul prin care ne propunem să creștem sustenabilitate financiară a ONG-urilor mici din România printr-un model integrat de incubare. În cadrul programului, organizațiile participă la sesiuni de mentorat în fundraising și comunicare, iar apoi își desfășoară propriile campanii de strângere de fonduri cu sprijin din partea experților din proiect.

——————————————————————————————————-

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Proiectul este derulat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj în parteneriat cu Norsensus Mediaforum și beneficiază de o finanțare în valoare de 100.000,00 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.