A belONG közösség 15 civil szervezete crowdfunding kampányokkal készül a közösségfejleztő projektjeik részeként!

A Ma kis civil szervezetek, holnap fenntartható civil szervezetek (Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile) elnevezésű projekt keretén belül létrejött belONG közösség csapatai nekiláttak saját kampányaik kidolgozásának. Segítségként két adománygyűjtő és egy kommunikációs szakemberrel dolgoznak együtt.

Minden egyes kampánycsapattal külön-külön beszéltünk és megerősíthetjük, hogy a belONG közösség civil szervezeteinek nagy tervei vannak! Hamarosan nyilvánosan is bemutatják elképzeléseiket és szükségük lesz az Te támogatásodra is, hogy még több jót hozhassanak a közösségeiknek.

Az első crowdfunding kampányok ez év márciusban indulnak! Csatlakozz hozzánk!

Arra gondoltunk, hogy ezt ma, a Civil Szervezetek Világnapján közöljük. Ezúttal pedig gratulálunk minden civil szervezetnek, akik nap mint nap azért dolgoznak, hogy jobbá tegyék a világot! Mindőnk munkája számít, és köszönjük, hogy Te is hozzájárulsz ehhez!

———————————–

A Ma kis civil szervezetek, holnap fenntartható civil szervezetek projektről

Kezdeményezésünk célja, hogy a kisméretű romániai civil szervezetek pénzügyi fenntarthatóságát növeljük egy integrált inkubációs modell segítségével. A program keretében a szervezetek adománygyűjtési és kommunikációs mentorálási foglalkozásokon vesznek részt, majd a projekt szakértőinek támogatásával saját adománygyűjtési kampányokat indítanak.

————————————

Együtt egy zöld, versenyképes és befogadó Európáért.

A projekt koordinátora a Civitas Alapítvány a Polgári Társadalomért Kolozsvár, melyet a norvégiai Norsensus Mediaforum szervezettel partnerségben működtetünk. A finanszírozás értéke 100.000,00 euró, melyet az Active Citizens Fund Románia folyósít, az Izland, Liechtenstein és Norvégia által a 2014-2021-es időszakra biztosított keretből. A weboldal tartalma nem feltétlenül tükrözi az EEA 2014-2021 Alap hivatalos álláspontját. További információkért látogasson el a www.eeagrants.org vagy www.activecitizensfund.ro weboldalakra.