Dezvoltare economică ruralăNoutati

Scrisoare de mulțumire

By 10 septembrie 2019 septembrie 11th, 2019 No Comments

În numele Fundației Civitas pentru Societatea Civilă din Odorheiu Secuiesc, Vă mulțumim pentru donația generoasă!

Din ofertă am ales pavilionul de grădină din oțel, culoare albă, având 4 pereţi laterali si dimensiunile 3x6m.
Pavilionul donat de către firma Expodom se va folosi la evenimentele organizate în aer liber în cadrul proiectelor proprii ale Fundației, dintre care cel semnificativ este Festivalul Fructelor din Regiunea Odorhei, care se organizează în fiecare an în luna septembrie, începând cu anul 2009.

De asemenea, vom oferi cortul pentru evenimentele la care Fundația noastră participă ca și coorganizator, cum este de exemplu Ziua Porților Deschise la Centrul de Competență din Locodeni, organizat de Asociația Grădina de Plante Medicinale din Ardeal.

Fundația noastră participă la evenimente de interes local și regional – ca de ex. Zilele orașului Odorhei sau festivaluri ale ONG-urilor – în cadrul cărora prezentăm rezultatele proiectelor noastre încheiate, sau activitătile din cadrul proiectelor în derulare. Pavilionul donat de Expodom va oferi spațiu suficient atât pentru expunerea materialelor pentru prezentare, cât și pentru primirea în bune condiții a publicului interesat.

Toată activitatea noastră are în centru ideea de „comunitate”, programele şi proiectele noastre fiind în domeniul dezvoltării regionale şi locale. Prin această donație firma Expodrom depune o contributie semnificativă pentru folosul comunității și pentru succesul proiectelor și inițiativelor Fundației Civitas.

Cu deosebit respect,

Kolumbán Gábor

președinte