Antreprenoriat și economie socialăNoutati

Concursul de planuri de afaceri pe proiectul Start-up@CENTRU a fost lansat!

By 16 octombrie 2018 No Comments

Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro (Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL) a lansat astăzi, 15 octombrie 2018, concursul de planuri de afaceri în cadrul proiectului „Start-up@CENTRU”.

În urma concursului vor fi selectate 48 de planuri de afaceri ce vor fi finanțate cu maximum 167.270 lei/afacere, finanțare 100% nerambursabilă.

La concurs pot participa persoane care au absolvit cursurile de antreprenoriat organizate în cadrul proiectului, dar și persoane cu domiciliu sau reședință în Regiunea Centru care nu au participat la cursurile din proiect (pot fi selectate și finanțate maximum 4 afaceri propuse de persoane care nu au participat la activitățile de formare antreprenorială din cadrul proiectului).

Pentru pregătirea și depunerea aplicației, persoanele interesate sunt invitate să parcurgă versiunea finală a metodologiei de selecție a planurilor de afaceri, împreună cu anexele aferente, ce pot fi accesate aici.

Precizări importante:

  1. Aplicațiile pentru concursul de planuri de afaceri vor putea fi depuse în perioada 18 octombrie 2018, ora 10.00 – 2 noiembrie, ora 17.00.
  2. Pot primi finanțare doar planurile de afaceri care propun înființarea de afaceri în domenii non-agricole, în mediul urban din Regiunea Centru (județele Alba, Brașov, Covasna, Haghita, Mureș, Sibiu)

Pentru detalii privind proiectul și concursul de planuri de afaceri, click aici.

Ne puteți urmări și pe pagina de facebook.

Mult succes!


Start-up@CENTRU (POCU/82/3/7/105851) este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, apelul de proiecte „România Start Up Plus” (POCU/82/3/7/Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană).

Proiectul este implementat de Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro (Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL), în calitate de Beneficiar/Lider de proiect, împreună cu partenerii Iceberg Consulting SRL (Partener 1), Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca (Partener 2) și Municipiul Alba Iulia (Partener 3).