Noutati

Implică-te și tu schimbarea în bine a comunităților locale! Donează 2% pentru Fundația Civitas

By 10 iulie 2019 No Comments

Campania 2% reprezintă o măsură din Codul Fiscal care prevede redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către o organizație non-guvernamentală și non-profit, care dedică timp și energie unei cauze care generează bine în societate. Prin această prevedere, tu decizi cum să fie cheltuit o parte din impozitul tău, susținând astfel o cauză în care te identifici și în care crezi. Vestea bună e că Declarația Unică și Formularul 230 se pot depune până la sfârșitul acestei luni, pe 31 iulie.

Redirecționează 2% pentru Fundația Civitas pentru Societatea Civilă

Oamenii din comunitățile locale pot să își schimbe în bine viața de zi cu zi atunci când se implică în programe inovative, sustenabile și cu impact în societate. Credem în forța comunității și în implicarea civică și suntem de părere că autoritățile și cetățenii trebuie aduși împreună pentru a transforma inițiativele în proiecte, planurile în realitate și oportunitățile de dezvoltare în prosperitate. Astfel, derulăm programe și proiecte care vizează dezvoltarea comunitară și buna guvernare, antreprenoriatul și economia socială, consolidarea societății civile și dezvoltarea economică rurală.  

Dacă vrei să te implici și tu în schimbarea în bine a comunităților locale, poți descarca de aici formularul 230 pe care să îl completezi și să îl depui mai apoi la Administrația Financiară din orașul tău. Iar dacă vrei să vezi pe larg ce înseamnă Civitas pentru comunitățile locale și care este impactul pe care îl creează, poți descoperi în raportul anual de activitate.