CariereNoutati

Expert consiliere _ aplică până pe 22 oct

By 13 octombrie 2021 No Comments

Căutăm o persoană de bine, talentată și motivată pentru a se alătura echipei noastre de la Cluj.  Expertul consiliere va facilita și livra activitatea de informare și consiliere profesională pentru persoanele înscrise în proiectul POCU 151627, Antreprenoriat în Gherla.

Responsabilități și abilități solicitate în cadrul proiectului: Expertul lucrează împreună cu alți experți din echipa de implementare și cu managerul de proiect. Acesta își va dovedi abilitățile de comunicare și de facilitate de sesiuni de informare și consiliere în lucrul cu grupuri țintă provenind din medii diverse. Va fi orientat spre rezultate și va arăta atenție la detalii. Pentru facilitarea muncii, va avea o capacitate sportiă în utilizarea programelor și instrumentelor de lucru cu calculatorul. Expertul va arăta o disponibilitate pentru a călători în comunitățile locale. Împreună cu echipa de proiect elaborează un plan de acțiune pentru fiecare persoană din grupul țintă, recomandă continuarea în cadrul proiectului a persoanelor cu abilități antreprenoriale, dar și participarea persoanelor la alte activități/ intervenții persoanlizate.

Alte responsabilități în cadrul organizației: asigură activitate de sprijin echipelor de implementare în alte proiecte dezvoltate de organizație, în funcție de resursele, timpul și interesele expertului.

Solicitări specifice poziției: Experiență în domeniul informării și consilierii profesionale și/sau în mediere, studii superioare.

Pași în procesul de recrutare:

  • TRIMITE CV la [email protected], până pe 22 octombrie 2021.
  • După 23 octombrie te invităm la interviu