Dezvoltare economică rurală

Copii la ferme

By 26 septembrie 2018 octombrie 17th, 2018 No Comments

Programul Fuss Neki! (Run for it! / Aleargă!) a Fundației Comunitare din Odorheiu Secuiesc este un program bazat pe donații pentru un eveniment sportiv, donații pentru fundațiile participante prin alergătorii lor. Acest program este menit să creeze fonduri materiale pentru străduințele fundațiilor comunitare.

Această acțiune are ca participanți fundații comunitare, donatori (persoane fizice, întreprinderi, companii) și voluntari. Apogeul programului este un eveniment sportiv: alergarea comună in Parcul Central al orașului.

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă strânge donații pentru proiectul ”Copii la ferme”.

Scopul proiectului: constă în conștientizarea consumului de produse proaspete naturale, locale în rândul copiilor, familiarizarea copiilor cu procesele de preparare și procesare a produselor.
Organizăm vizite la ferme, unde copii vor avea prilejul să experimenteze viața la ferme, să participe la activități specifice fermelor ( ex. frământarea aluatului pentru pâine, hrănirea animalelor, selectarea semințelor etc.). Cu ocazia unui prânz comun vor putea gusta produsele locale. Spre sfârșitul vizitei vom ruga copii să deseneze pe o foaie mare experiențele acumulate la ferma, sau să le deseneze separat, desene pe care le oferim fermierilor ca amintire.

Așteptăm donații pentru alergătorii noștri înregistrați și vă mulțumim din suflet pentru sprijinul acordat!

Împreună este mai ușor ! Și suntem mai veseli!


Alergătorii noștri înscriși în program sunt:
https://fussneki.ro/adatlap/33/