Creștem Idei revine

 

Vă mai amintiți de Creștem Idei? Platforma aceea pe care puteai susține idei faine, care voiau să schimbe România în bine? Care promova crowdfundingul ca metodă de finanțare pentru proiectele independente?

Ei bine, platforma aceea a revenit!

E tot despre idei faine și oameni care vor să schimbe lucrurile în bine, doar că într-o altă formulă, cu câteva culori noi și un punct „org” la pachet. În plus, acum găsiți pe platformă o secțiune special dedicată ONG-urilor din România! O puteți accesa ușor, pe www.crestemidei.org/ONG!

Secțiunea pentru ONG-uri a fost dezvoltată în cadrul proiectului Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile, un proiect finanțat de Active Citizens Fund România, prin care ne propunem să creștem sustenabilitatea financiară a ONG-urilor mici din țara noastră.

Creștem Idei este un instrument la îndemâna ONG-urilor din proiect, dar nu doar. Aici, o organizație poate iniția o campanie de crowdfunding, iar susținătorii îi încurajează ideea, așa încât proiectele care schimbă România să prindă viață!

Ce găsești în secțiunea special dedicată ONG-urilor de pe Creștem Idei?

Cu un click pe butonul „ONG” de pe Creștem Idei, ajungi în locul în care cresc ideile ONG-urilor curajoase și motivate să-și schimbe comunitățile în bine! În secțiunea special dedicată ONG-urilor, vei găsi:

  • Campanii de crowdfunding derulate de ONG-uri din diferite colțuri ale țării
  • Un Ghid de fundraising și comunicare pentru organizațiile la început de drum
  • Un manual despre cum construiești o campanie de crowdfunding pas cu pas

ONG-urile mici chiar desfășoară campanii de crowdfunding?

Da! Pe Creștem Idei găsești deja primele 4 campanii de crowdfunding inițiate de ONG-urile din proiectul Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile. Și avem alte 11 campanii în pregătire! 

Din vara trecută până acum, 15 ONG-uri mici au participat la sesiuni de mentorat în fundraising și comunicare, timp în care și-au construit propriile campanii de crowdfunding pentru proiectele lor cu impact pozitiv în comunitate.

Toate ONG-urile își vor lansa public ideile în această primăvară și vor avea nevoie de susținerea noastră pentru a le crește și implementa! Sunt proiecte diverse, de la programe pentru mămici în risc de burnout, proiecte pentru copii (o logotecă la sat, o școală de educație montană etc.), până la campanii de conștientizare a hărțuirii sexuale.  În spatele lor sunt oameni motivați, care vin cu soluții concrete și sunt gata să depună efort pentru a schimba lucrurile în bine.

Haideți să fim alături de ei! Să fim alături de ideile care fac România un loc mai bun pentru noi toți!

>>>  www.crestemidei.org/ONG

––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Proiectul este derulat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj în parteneriat cu Norsensus Mediaforum și beneficiază de o finanțare în valoare de 100.000,00 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.