Antreprenoriat și economie socialăNoutati

Alba Iulia: Curs de antreprenoriat organizat prin programul România START-UP+ de către Fundația Civitas

By 4 septembrie 2018 No Comments

Fundația CIVITAS anunță organizarea cursului de FORMARE ANTREPRENORIALĂ, acreditat ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări), la Alba Iulia, în perioada 24-29 Septembrie 2018.

Tematica formării include: discutarea ideii de afacere și etapizarea planului de afaceri, profilul antreprenorului, strategia de marketing și comunicare, bugetul de investiții, venituri și cheltuieli, instrumente de finanțare, tipologia entităților, înregistrarea afacerii, graficul de implementare și sustenabilitatea start-up-urilor.

Cursul face parte din seria de programe de formare antreprenorială din Proiectul Start-up@ CENTRU, co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020POCU/82/3.7/105851.

Cine poate participa:

  • Să intenționezi să înființezi o afacere non-agricolă în mediul urban în Regiunea Centru;
  • Să ai peste 18 ani*
  • Să ai reședința sau domiciliul în mediul rural sau în cel urban, în unul din județele Alba, Sibiu, Brașov, Mureș, Harghita, Covasna;
  • Să fi absolvit cel puțin studii gimnaziale (mininum 8 clase);
  • Să nu mai fi participat la măsuri similare, cofinanţate din fonduri nerambursabile; NU au diplomă acreditată ANC de Competenţe antreprenoriale obţinută pe alte proiecte din fonduri europene
  • Să fii angajat, șomer sau persoană inactivă**

* Se pot înscrie și persoane între 16-18 ani, în anumite condiții.

** Tinerii NEETs (16-24 de ani, care nu urmează nicio formă de învăţământ şi nici nu au un loc de muncă) nu sunt eligibili în cadrul proiectului. În categoria angajați sunt incluse și persoanele care desfășoară o activitate independentă.

Pentru mai multe informații accesează