Hírek

Köszönőlevél

By 11 szeptember 2019 október 31st, 2019 No Comments

A Civitas Alapítvány a Polgári Társadalomért nevében köszönjük az Expodom cégnek a nagylelkű adományt!

Az ajánlatból egy 3x6m-es, acél szerkezetű, fehér színű, 4 oldalfallal rendelkező gyorsan összecsukható sátort választottunk.
Az Expodom cég által adományozott sátort elsősorban a saját projektjeinkben szervezendő kültéri eseményeken fogjuk használni, melyek közül a legjelentősebb az Udvarhelyszéki Gyümölcsfesztivál, amelyet 2009-től kezdődően, minden év szeptemberében meszervezünk.  

Ugyanakkor a sátort felajánljuk majd azon események részére, amelyekben az Alapítványunk társszervezőként vesz részt, mint például az Erdélyi Gyógynövénykert Egyesület általt évente megszervezett Lókodi Gyógynövényes Nyílt Nap.

Alapítványunk részt vesz helyi és regionlális jelentőségű rendezvényeken – mint például az Udvarhely Napok, vagy civil fesztiválok-, amelyeken bemutatjuk a lezárt projektjeink eredményeit, illetve a folyamatban lévő projektek tevékenységeit. Az Expodom által adományozott sátor elegendő lehetővé teszi bemutatásra szánt anyagok kiállítását, ugyanakkor  elegendő helyet biztosít az érdeklődő közönség megfelelő elhelyezésére is.

Tevékenységünk középpontjában mindenkoron a “közösség” gondolata áll, programjaink és projektjeink a regionális és a helyi fejlesztés területén alósulnak meg. Adományával az  Expodom cég jelentősen hozzájárul a közösség fejlődéséhez, valamint a Civitas projektek és kezdeményezések sikeréhez.

Megkülönböztetett tisztelettel,

Kolumbán Gábor

elnök