Anunt inactiv

Angajăm responsabil financiar (Cluj-Napoca)

By 15 noiembrie 2018 februarie 6th, 2019 No Comments

Fundaţia Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj anunţă concurs pentru ocuparea postului de responsabil financiar cu sau fără experiență (normă întreagă).

Principalele responsabilitati legate de acest post sunt:

  • întocmeşte rapoartele financiare ale proiectelor implementate de către Fundaţie;
  • colaborează cu coordonatorii de proiecte în elaborarea şi implementarea proiectelor;
  • organizează achiziţiile efectuate de organizaţie;
  • întocmește documente bancare;
  • comunicarea cu instituţiile publice, finanţatori, alte organizaţii etc.;
  • organizarea întâlnirilor şi a altor tipuri de evenimente (conferinţe de presă, seminarii, dezbateri etc.).

Candidatul ideal

Candidatul ideal este o persoană cu iniţiativă, sociabilă, comunicativă, organizată, cu spirit de echipă, riguroasă dar şi orientată către rezultate.

Cerinţe obligatorii: absolvent de studii superioare de profil economic, experiență de muncă de minim 2 ani, cunoştinţe temeinice de operare a calculatorului (în special Excel), cunoaşterea limbii engleze.

Constituie avantaj:

  • experiență relevantă (responsabil financiar al unor proiecte finanțate din fonduri europene sau alte fonduri)
  • cunoaşterea limbii maghiare
  • permis de conducere.

Persoanele care doresc să candideze pentru acest post sunt rugate să trimită un CV și o scrisoare de intenție la brigitta.bodi@civitas.ro.

Data limită de trimitere a candidaturilor este 26.11.2018. Persoanele selectate vor fi contactate pentru programarea unui interviu și test de verificare a aptitudinilor.

Descrierea companiei

Noi suntem Fundația Civitas. Munca noastră are în centrul ei ideea de „comunitate”. Dedicăm constant timp și energie pentru a crea soluții inovative în zona antreprenoriatului, economiei sociale și a transferului de cunoștințe în folosul comunităților. Fundația Civitas pentru Societatea Civilă este și va rămâne o organizație dedicată programelor de dezvoltare sustenabilă.

Structura organizaţiei cuprinde două birouri regionale, localizate în regiunile Nord-Vest și Centru ale României, în municipiile Cluj-Napoca, respectiv în Odorheiu Secuiesc. Astfel, proiectele și inițiativele Fundației Civitas sunt preponderent în zona Transilvaniei, dar nu exclusiv. Împreună cu partenerii noștri desfășurăm un număr semnificativ de proiecte la nivel naţional și internațional.

Programele şi proiectele noastre sunt în domeniul dezvoltării regionale şi locale, iar cele patru sub-domenii de activitate sunt: dezvoltarea comunitară și buna guvernare, antreprenoriatul și economia socială, creșterea capacității societății civile, respectiv dezvoltarea economică rurală.