Despre ce este vorba?

Noi, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj, lansăm Programul de dezvoltare a capacității fermierilor de subzistență, finanțat de Provident Financial Romania IFN. Este un program prin care vrem să ajutăm fermierii de subzistență din județul Cluj, indiferent de ramura agricolă, să-și dezvolte ferma, să devină antreprenori mai competenți și să înțeleagă mai bine piața!

Ce oferim fermierilor din comuna ta?

Vom veni în sprijinul fermierilor de subzistență din comunele selectate în program prin mai multe activități gratuite, prin care:

Vom ajuta 80 de fermieri de subzistență din cele 4 comune să se adapteze la practicile actuale în domeniul producției, procesării și comercializării alimentelor, oferindu-le cunoștințe și dezvoltându-le competențele necesare.
Vom dezvolta împreună cu fermierii de subzistență inițiative care să le aducă venituri într-un mod durabil și sigur.
Vom facilita accesul fermierilor de subzistență la materiale educaționale și materiale de informare lunară, ca să fie la curent cu finanțările din domeniu și alte oportunități.

Când se va desfășura programul?

Aprilie – Decembrie 2024

Toate activitățile programului sunt gratuite pentru fermieri și se vor desfășura în perioada aprilie – decembrie 2024.

Cum poate deveni comuna ta parte din program?

Faci parte dintr-un GAL sau o cooperativă, ești angajat în primărie sau ești un membru activ al comunității tale și îți dorești ca programul să se desfășoare în localitatea ta?

Trimite-ne un mesaj în care să ne spui în câteva propoziții de ce să venim în comuna ta cu acest proiect pe adresa: monica.caluser@civitas.ro, iar noi vom reveni spre tine!

Dacă vrei să afli mai multe despre proiect, aruncă o privire aici.

Așteptăm cu drag mesajul tău!