Nu v-am adus de ceva timp vești despre proiectul nostru, Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile, iar asta pentru că a fost o perioadă intensă, cu multă muncă pentru echipa noastră, dar și pentru ONG-urile din proiect. Iar când se muncește cu drag și spor, rezultatele nu se lasă așteptate nici ele! Așa că vă lăsăm mai jos două update-uri cu rezultatele din proiectul nostru.

15 ONG-uri au desfășurat campanii de crowdfunding pe Creștem Idei 

Cele 15 ONG-uri mici din comunitatea belONG și-au încheiat campaniile de crowdfunding de pe Creștem Idei. Aceștia au depus eforturi pentru a mobiliza comunitatea și a aduna fonduri pentru proiectele lor cu impact social și de mediu. Reprezentanțiii fiecărei organizații au lucrat îndeaproape cu echipa noastră pentru a-și dezvolta ideea și a aduce campania în forma finală. Oamenii din spatele fiecărei campanii au muncit mult pentru a-și duce la capăt proiectul și suntem mândri de ei!

Felicitări, Asociaţia MC Huniadica, Asociația Acces la Viitor, Educația la Sat, Asociația People Around, Adventure Academy, Asociația Avatar, ATE Carpatia, Asociația Elevilor din Timiș, Fundația Inima Copilului, Asociația Young Famous Orchestra, Asociația CARE – Cetățeni Activi pentru Relații Etice, Asociația Educativ, Asociația Gutenberg, Rotaract Cluj-Napoca Cetățuie, Asociația Bruiaj Colectiv!

12 din cele 15 campanii și-au atins targetul de finanțare

Din cele 15 organiții, 12 ONG-uri și-au încheiat campaniile cu succes, reușind să adune fonduri pentru proiectele lor de bine. Ne bucurăm că au reușit să mobilizeze comunitatea și sperăm că exemplul lor va inspira tot mai multe ONG-uri să acceseze metode alternative de finanțare! Puteți vedea care sunt campaniile care și-au atins targetul de finanțare pe www.crestemidei.org

Am învățat cu toții multe din povestea noastră cu și despre crowdfunding. Urmează să ne dăm seama cum putem împacheta experiența noastră astfel încât să fie utilă pentru cât mai mulți oameni! Revenim în curând!

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Proiectul „Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile” este derulat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj în parteneriat cu Norsensus Mediaforum și beneficiază de o finanțare în valoare de 100.000,00 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.