Mai mult de 30 de participanți la webinarul de fundraising online

 

Webinarul „Fundraising pentru ONG-uri. Cum adunăm donații online?” din cadrul proiectului nostru „Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile” a adunat 32 de participanți, reprezentanți ai organizațiilor negurvernamentale mici din diferite regiuni ale țării. Am organizat webinarul pe 27 octombrie, pentru a încuraja atât ONG-urile din comunitatea belONG, cât și pe cele din afara proiectului, să-și creeze și implementeze campanii de donații online.

Cursul a fost ținut de Paula Beudean, specialist în fundraising cu o experiență de peste 15 ani în sectorul non-profit din România și din străinătate. Paula este facilitator și consultant în fundraising, storytelling, încredere creativă și design thinking! Din 2012, este implicată în programe de educație antreprenorială, design thinking, storytelling, fundraising pentru tineri antreprenori, precum și profesioniști din ONG-uri din România și alte 15 țări europene, iar  de mai bine de 14 ani, Paula este și cadru didactic asociat la Universitatea „Babeș-Bolyai”, Departamentul de Administrație Publică, unde predă cursuri de fundraising, marketing, managementul ONG-urilor și inovare socială.

Alături de Paula, participanții au învățat:

  • Care sunt instrumentele necesare/recomandate pentru donațiile online;
  • Cum să structurezi un mesaj de solicitare pentru rețelele sociale;
  • Cum să creezi postări atractive pentru audiența ta.

Le mulțumim tuturor participanților pentru energia lor și îi invităm să fie cu ochii pe pagina proiectului nostru pentru noutăți!

Despre belONG, pe scurt

belONG este o comunitate pe care am creat-o în cadrul proiectului Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile, care propune un model de incubare pentru organizațiile neguvernamentale din România, prin care să le sprijine în calea lor spre sustenabilitate financiară și comunicare eficientă.

În cadrul programului, organizațiile participă la sesiuni de mentorat în fundraising și comunicare, iar apoi își desfășoară propriile campanii de strângere de fonduri cu sprijin din partea experților din proiect.

––––––––––––––––––––––––––––-

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Proiectul este derulat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj în parteneriat cu Norsensus Mediaforum și beneficiază de o finanțare în valoare de 100.000,00 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.