La finalul acestei luni, un nou ONG la început de drum s-a alăturat comunității belONG. În același timp, am întrerupt colaborarea cu o organizație. Sunteți confuzi? Explicăm imediat cum stă treaba cu matematica belONG.

Așadar, începând cu luna octombrie, din echipa ONG-urilor mici, dar care cresc sustenabil în proiectul Azi ONG-uri mici, mâine ONG-uri sustenabile, va face parte și Asociația Educativ. Educativ este o organizație din Cluj-Napoca, care-și propune să creeze și să dezvolte oportunități de învățare pentru copii și tineri, implicându-i activ în munca cu persoanele cu nevoi speciale. Printre primele proiecte ale asociației se numără programul „Diferiți dar împreună!”, un program pentru incluziunea socială a persoanelor cu sindromul Down. Puteți afla mai multe despre activitățile lor pe pagina de Facebook a organizației.

Alături de celelalte ONG-uri din programul nostru, asociația va participa la sesiunile de mentorat în fundraising și comunicare, urmând să-și desfășoare în curând propriile campanii de fundraising, cu sprijinul specialiștilor din proiect!

Ca orice comunitate în formare, incubatorul nostru de ONG-uri este unul dinamic. Spunem „Bun venit!”  Asociației Educativ, dar, în același timp, anunțăm că Fundația HELP D.G. nu mai face parte din programul nostru. Din motive legate de disponibilitatea echipei ONG-ului, am fost nevoiți să întrerupem colaborarea cu aceasta.

Ne bucurăm să urmărim cum se transformă comunitatea noastră! Un nou ONG în programul belONG înseamnă un ONG mic care se va bucura de sprijin pentru a aduce la viață proiectele lui cu impact pozitiv.

––––––––––––––––––––––––––––-

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Proiectul este derulat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj în parteneriat cu Norsensus Mediaforum și beneficiază de o finanțare în valoare de 100.000,00 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.