Emerson, Sortilemn, ChipWood și Ecolor, întâlniri cu angajatori la Gherla, în luna mai

 

Pe parcursul lunii mai, vom desfășura o serie de întâlniri cu titlul „La Masă cu Angajatorii”, în cadrul proiectului Antreprenoriat în Gherla.  În cadrul acestora, vei avea ocazia să afli direct de la reprezentanții mediului de afaceri cerințele și oportunitățile de pe piața muncii, dar și răspunsurile la întrebări cheie.

Companii ca Emerson, Sortilemn, ChipWood si Ecolor vor răspunde la 5 întrebări esențiale:

  1. Ce înseamnă să fii angajator?
  2. Care este profilul companiei, serviciile/ produsele?
  3. Care este profilul angajatului? Calități și aptitudini.
  4. Ce oportunități de carieră există? Oferta de locuri de muncă și beneficii.
  5. Cum arată o zi e muncă în departamentele organizației/ companiei?

Sesiunile de informare vor fi organizate în Gherla, la Pensiunea Ioana, în zilele de 5, 7 și 12 mai 2022, la care sunt invitați să participe reprezentanții de resurse umane și de comunicare ai companiilor:

  • Emerson, 5 mai, ora 16.00
  • Sortilemn, 7 mai, ora 10.00
  • ChipWood, 7 mai, ora 11.30
  • Ecolor, 12 mai, ora 16.00

Evenimentul este recomandat în special persoanelor de peste 18 ani, fără un loc de muncă sau care doresc să facă o schimbare pe piața muncii, șomeri sau inactivi, studenți sau elevi, aflați la început de carieră.

Proiectul Antreprenoriat în Gherla este derulat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj, în calitate de promotor și este co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Scopul acestuia este creșterea economică a comunității prin construirea unui cadru dinamic și sustenabil, în care să se dezvolte abilități antreprenoriale și să se stimuleze apariția de întreprinderi.