CariereNoutati

Ești economist cu experiență? Hai în departamentul financiar al Fundației Civitas

By 12 februarie 2020 februarie 19th, 2020 No Comments

Dacă vrei să vezi cum lucrurile prind contur și cum funcționează un proiect complex pe fonduri europene, hai în echipa Civitas! Vei putea să conturezi inițiative noi și curajoase și să valorifici oportunități de finanțare prin proiecte faine și inovatoare. 

Munca noastră are în centru comunitatea – dedicăm constant timp și energie pentru a crea soluții inovatoare în zona antreprenoriatului, economiei sociale, dezvoltării rurale și a transferului de cunoștințe în folosul comunităților. 

Structura organizaţiei cuprinde două birouri regionale, localizate în Cluj-Napoca și în Odorheiu Secuiesc. Astfel, proiectele și inițiativele noastre sunt preponderent în zona Transilvaniei, dar nu exclusiv – împreună cu partenerii noștri desfășurăm un număr semnificativ de proiecte la nivel naţional și internațional.

Sursă foto: Unsplash.com

Căutăm o persoană organizată, orientată către rezultate și cu inițiativă pentru o poziție de economist full-time, la sediul din Cluj-Napoca, care să:

  • întocmească rapoartele financiare ale proiectelor implementate de Fundație
  • colaboreze cu coordonatorii de proiecte în elaborarea și implementarea proiectelor
  • organizeze achizițiile efectuate de organizație
  • întocmească documente bancare
  • comunice cu instituțiile publice, finanțatori sau alte organizații

Ce ne dorim?

  • Studii superioare de profil economic
  • Experiență profesională de minimum 2 ani
  • Cunoștințe temeinice de operare a calculatorului (în special Excel)

Cunoașterea limbii engleze la un nivel avansat (scris și citit), precum și experiența în domeniul proiectelor cu finanțare europeană reprezintă un avantaj. 

Ne dorim să colaborăm pe termen lung, astfel că sprijinim dezvoltarea profesională și încurajăm participarea la diferite evenimente de profil care să ofere un schimb de experiență util. Oferim un mediu de lucru dinamic, cu o echipă faină, formată din specialiști în diverse domenii și, nu în ultimul rând, posibilitatea de a veni cu inițiative și idei curajoase.

Dacă te interesează această oportunitate, trimite-ne CV-ul tău alături de o scrisoare de motivație la adresa brigitta.bodi@civitas.ro, până pe 18 martie. Persoanele selectate vor fi contactate pentru programarea unui interviu.