Folosește un template gândit special pentru
următorul Raport Anual al ONG-ului tău!

Cum stai cu designul raportului anual pentru ONG-ul tău?

Ai de făcut un raport anual și nu știi de unde să începi? Nu știi cum să-l structurezi și nici nu ai prevăzut un buget pentru design? E cazul multor ONG-uri la început de drum.

Ca să-ți venim în ajutor, împreună cu o agenție de design și un specialist în comunicare, am dezvoltat un template de design gândit special pentru rapoartele anuale ale ONG-urilor, pe care îl poți personaliza gratuit. Cum? Urmează pașii de mai jos:

Un raport de care să fii mândru în 3 pași:

1. Accesează gratuit template-ul de design în Canva aici. Dacă nu ai încă un cont Canva, va fi necesar să-ți faci unul pentru a putea folosi designul. Noi îți recomandăm să nu eziți. Durează doar câteva clipe! În plus, Canva oferă gratuit conturi premium – Canva Pro – pentru ONG-uri. Mai multe despre asta aici.
* Canva este un soft de editare intuitiv și user friendly, pe care îl poate folosi oricine pentru a crea materiale vizuale creative.
2. Personalizează-l cu texte, culori și imagini relevante pentru organizația ta. Canva îți va permite să adaptezi designul la nevoile ONG-ului tău. Vei putea adăuga sau elimina pagini și text, vei putea schimba imaginile, culorile, fonturile și alte elemente, așa încât raportul să reflecte personalitatea ONG-ului tău!
3. Bucură-te de raportul tău anual șiii… bucură și pe alții! După ce ai terminat raportul, asigură-te că el va ajunge la oamenii din comunitatea ta. Trimite raportul donatorilor împreună cu un mesaj de mulțumire, încurajează-i pe urmăritorii tăi din social media să-l acceseze sau organizează un eveniment de comunitate în care să prezinți cele mai importante rezultatele ale anului anterior!

Răsfoiește template-ul și citește recomandările de completare mai jos!

Template-ul de design a fost dezvoltate în cadrul proiectului Lupă pe impact. Un plus de încredere în ONG-uri, derulat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă Cluj în parteneriat cu Fundația Civitas pentru Societatea Civilă (Odorheiu Secuiesc) cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.