25 copy

Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)

Munkatársak

 Kuratórium

KOLUMBÁN Gábor elnök  
SMARANDA Enache  tag  
BAKK Miklós  tag  
ECKSTEIN KOVÁCS Péter  tag  
HAJDÓ Csaba  tag  

 

A kolozsvári iroda munkatársai

BALOGH Márton regionális igazgató Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
KISS Emese gazdasági igazgató Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
FILIP Valentin Ciprian programigazgató Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
INCZE Zsuzsánna programigazgató Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
AUGUSTIN Alina projektvezető Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
JACOTĂ Claudiu projektvezető Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
POPA Adrian projektvezető  
SUCIU Andreea projektvezető Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
ȘARGOV Anna projektvezető Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
ZAMFIR Alina projektvezető  
BADEA Cristina Camelia könyvelési szakértő Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
OLTEANU Andreea  közgazdász Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
HAJOS Csilla közgazdász Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
DEMIAN Gabriela projektasszistens Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
GABOS Izabella titkár Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

A székelyudvarhelyi iroda munkatársai 

DÉNES Lajos-Géza regionális igazgató Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
BÁKAI Magdolna projektmenedzser I Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
BÁLINT Mária Magdolna projektasszisztens III Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
BARTHA-PÁL Csaba projektmenedzser I Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
BUCUR Bernadette projektasszisztens Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
KIS Zoltán projektmenedzser II Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
KULCSÁR Orsolya projektmenedzser I Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
MENYHÁRT Sarolta Emiko projektasszisztens I Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Projektek

Projektek2

Hálózati részvétel


ruralnet

pannonforras

 

telecentre_europe

ecentre

citizens

ANBCC