25 copy

Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)

A jelentkezések nyitva állnak az interdiszciplináris fenntartható átalakítás és a városrehabilitációval kapcsolatos képzésekre a COMPASS nevezetű projekten belül.

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Több információkért kattintsanak ide.

Despre curs

Cursul va avea două părți, una teoretică în mediul online și una practică. Teoria va dura 80 de ore începând cu data de 24 octombrie până în 18 decembrie. Partea practică va începe în noiembrie 2016 până în Ianuarie 2017. Cursurile online vor fi derulate în limba engleză, iar partea practică se va desfășura în limba română. 50 de tineri din Europa vor avea

Cursul include 8 module despre conversia durabilă; arhitectură durabilă; gestionarea energiei din surse regenerabile; sustenabilitatea socială; management și team building; planificare urbană și participativă; crearea de afaceri și strângere de fonduri; marketing și internaționalizare și sisteme GIS. Activitățile părții practice vor avea loc în Cluj-Napoca.

Puteți vedea programul aici!

Proiectul COMPASS are ca scop transmiterea unor competențe transversale profesioniștilor, astfel încât să crească abilitățile lor de a intra pe piața muncii și să se califice în domeniul regenerării urbane durabile și ecologice. Cursul și practica finală se vor materializa prin elaborarea unor propuneri de proiecte de conversie bazate pe spații reale care urmează să fie regenerate în Cluj-Napoca. Cursanții vor dobândi cunoștințe teoretice și practice utile pentru a desfășura activități de consultanță direcționate atât sectorului public, cât și cel privat. Pentru programul operațional al UE URBACT există un apel deschis pentru un grup de experți în domeniul politicilor urbane integrate și durabile care să satisfacă nevoia municipalității locale active în rețelele URBACT ( http://urbact.eu/all-networks ). Totodată, cursul va spori colaborarea între participanții din Bulgaria, Croația, Italia, România și Germania.Organizațiile didactice vor facilita conexiunile la rețelele lor publice și private și vor oferi spații privilegiate pentru a dezvolta dialogul și dezvoltarea concretă a proiectelor de conversie.

După finalizarea cursului, participanții vor primi un certificat care să ateste competențele și cunoștințele dobândite.

Criterii de eligibilitate

  •  șomeri, sau persoane care nu au fost încă angajate după absolvire sau angajate în alte sectoare decât cele de interes;
  • diplomă de studii universitare (minim licență) în domenii precum: arhitectură, științele mediului, științe sociale, inginerie civilă, economie, arhitectură peisagistică, geografie, urbanism, amenajarea teritoriului, gestionare a energiei, științe politice, administrație publică și alte discipline conexe;
  •  competențe informatice solide (internet, MS Office);
  •  fluență în limba engleză (certificare sau autoevaluare);
  •  experiență anterioară sau un interes sporit în dezvoltarea durabilă, mediu, implicarea în dezvoltarea comunității, voluntariat sau alte domenii relevante;
  •  domiciliul stabil Cluj-Napoca sau în apropiere, astfel încât să se garanteze participarea activă la practică;

Cum puteți aplica?

Candidaturile pot fi trimise până în data de 16 octombrie 2016 prin e-mail la adresa: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. indicând în titlu "Aplicație curs de Compass".

Cererile ar trebui să conțină:

  • Documentație obligatorie: CV și scrisoare de motivare în limba engleză, certificare de limba engleză sau de auto-evaluare ar trebui să fie incluse în CV.
  •  Documentație suplimentară (non-obligatorie): scrisori de recomandare, certificare pentru cursuri de formare suplimentare la care ați participat.

Despre proiect

Pentru multe informații despre proiectul COMPASS și cursurile care vor începe puteți accesa site-ul nostru aici.

Pentru informații suplimentare sau întrebări: Anna Șargov – Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Află mai multe informații despre partenerii Compass aici.

Găsiți-ne pe Twitter și Facebook.

Projektek

Projektek2

Hálózati részvétel


ruralnet

pannonforras

 

telecentre_europe

ecentre

citizens

ANBCC