25 copy

Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)

40.000 de euro pentru afacerea pe care ți-o dorești

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Probabil că de multe ori ai încercat să îți prezici viitorul, dar de câte ori ai avut curajul și sa îți pui planurile în acțiune? România Start Up Plus este o linie de finanțare din fonduri europene care te ajută să îți creezi viitorul.

Ne dorim să-i sprijim, alături de colegii noștri de la Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro, pe cei îndrăzneți să își dezvolte abilitățile antreprenoriale, să acceseze finanțarea prin schema România Start Up Plus. Primul pas este să completezi sondajul și să ne ajuți să evaluăm nevoile tale! Aici poți răspunde la întrebările din sondaj și te poți înscrie la una din cele trei tombole:

1. Tombola ”șoriceilor de bibliotecă” (vouchere la Cărturești)

2. Tombola ”iubitorilor de gadget-uri” (vouchere la emag)

3. Tombola ”susținătorilor micilor întreprinzători” (vouchere la ColtulRomanesc.ro)

România Start Up Plus se adresează exclusiv regiunilor Centru, Sud-Est, Sud Muntenia, Nord-Est, Nord-Vest, Vest și Sud-Vest Oltenia, regiunea București-Ilfov fiind exceptată de la finanțare deoarece are un grad de dezvoltare mult peste celelalte regiuni. Cu alte cuvinte, linia aceasta de finanțare poate fi accesată doar pentru demararea de afaceri în alte regiuni decât București-Ilfov. De asemenea, linia de adresează ideilor de afaceri nonagricole din mediul urban.

Banii pentru înființarea și dezvoltarea afacerilor vor fi acordați prin intermediul unor proiecte gestionate de către organizații selectate ca administratori ai schemei de finanțare.

Proiectele se vor desfășura pe o perioadă de 36 de luni estimată a începe în prima parte a anului 2017, perioadă ce va fi împărțită în trei mari etape. În prima etapă, viitorii întreprinzători vor beneficia de formare antreprenorială. Apoi, vor fi selectate minim 30 de planuri de afaceri la nivelul fiecărui proiect, care vor intra în  a doua etapă – de finanțare și implementare a planului de afacere. În această etapă vor fi acordați fiecărei afaceri selectate maxim 40.000 euro. Ultima etapă va presupune continuarea dezvoltării și menținerea afacerilor și a locurilor de muncă create.

 

Sursa: www.fonduri-structurale.ro 

Projektek

Projektek2

Hálózati részvétel


ruralnet

pannonforras

 

telecentre_europe

ecentre

citizens

ANBCC