25 copy

Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)

Őexcellenciája, Hans Klemm Úr, az USA bukaresti nagykövete munkalátogatást tett a kolozsvári Civitas Alapítványnál és helyi termelőkkel találkozott

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

A nagykövet által vezetett delegáció tagjai mellett a megbeszéléseken jelen voltak a Kis Szamos Rét Mezőgazdasági Szövetkezet, a Román-Amerikai Alapítvány, valamint a Civitas Alapítvány képviselői.

A Civitas Alapítvány székhelyen lezajlott megbeszélésen áttekintették a Civitas tevékenységének a történetét, a helyi közigazgatás megerősítését megcélzó törekvéseit, valamint a szociális gazdasági struktúrák fejlesztéséért kifejtett munkáját.

Egyik kiemelt téma az apahidai Kis Szamos Rét Mezőgazdasági Szövetkezet fejlesztési projektje és a Civitas által kifejtett erőfeszítése azért, hogy elősegítse e társulások létrehozását és általuk megkönnyítse a kistermelők árujának a piacra juttatását. A Kis Szamos Rét Mezőgazdasági Szövetkezet, marketing-szolgáltatásokat nyújt az által, hogy becsomagolja, felcímkézi, elszállítja és népszerűsíti 35 Kolozs megyei gazda termékeit.

A nagykövet meglátogatta az egyik szövetkezeti tag farmját is és áttekintették a Szövetkezet tevékenysége során felmerülő akadályokat is.

Valentin Filip – projektmenedzser

0751 110 962

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Projektek

Projektek2

Hálózati részvétel


ruralnet

pannonforras

 

telecentre_europe

ecentre

citizens

ANBCC