25 copy

Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)

LANSARE a două Structuri de Economie Socială (SES) în cadrul proiectului “Punţi Comunitare”

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Acest comunicat are ca scop informarea publicului în legătură cu activitatea de implementare a proiectului POSDRU/168/6.1/S/146256 – „Punți comunitare”

Solicitantul proiectului fiind Consiliul Judeţean Alba (www.cjalba.ro), în parteneriat cu Fundaţia CIVITAS pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca, S.C. Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare DCG S.R.L. (www.structural-consulting.ro) şi Asociația Centrul pentru o Societate Durabilă.

 

În cursul lunii ianuarie 2015 două structuri de economie socială au fost înființate. Asociația CO-PET având ca domeniu de activitate colectarea și pregătirea pentru reciclare a deșeurilor cu sediul social în comuna Apahida și Asociația Textilia axat pe Tradiții Meșteșugite având sediul social în comuna Sic, județul Cluj, regiunea Nord-Vest.

            Prin crearea a 7 noi SES-uri, proiectul își propune să crească gradul de ocupare pentru persoanele aparținând grupurilor vulnerabile din comunități rurale și urbane mici, aceste structuri urmând să valorifice potențialul de dezvoltare la nivel local.

Projektek

Projektek2

Hálózati részvétel


ruralnet

pannonforras

 

telecentre_europe

ecentre

citizens

ANBCC