25 copy

Hungarian (formal)Română (România)English (United Kingdom)

Elindult a „Hagyományokon Alapuló Vidéki Szociális Vállalkozások Hálózata (RESoRT)” elnevezésű projekt

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

2015. február 2-én, az ARCS egyesület (Román Fejlesztési és Támogatási Egyesület) Drobeta Turnu Severin-i székházában tartott sajtótájékoztatón került sor a „Hagyományokon Alapuló Vidéki Szociális Vállalkozások Hálózata (RESoRT)” elnevezésű projekt ismertetésére.

A projekt főpályázója a Drobeta Turnu Severin-i székhelyű ARCSegyesület, partnerek: a CIVITAS Alapítvány kolozsvári fiókszervezete, a temesvári Vidéki Tanácsadó Központ (CAR), a Craiova-i CRONO Egyesület, a Iasi-i Közösségi Biztonsági és Mediációs Központ Alapítvány (CMSC), az udvarhelyi CIVITAS Alapítvány, valamint a Giurgita-i (Dolj megye) Rudezis Egyesület.

A projekt keretében 11 szociális vállalkozás jön létre, melyből 3 városi, és 8 falusi környezetben. Az udvarhelyi CIVITAS Alapítvány a Kovászna megyeiCsernátonban hoz létre szociális vállalkozást.

A projektet támogatja a Európai Szociális Alap, az EmberiErőforrás Fejlesztési Ágazat Operatív Program 2007-2013 keretében, melynek jelmondata: Fejleszd az embert!

A román nyelvű sajtóközlemény itt olvasható.

Projektek

Projektek2